« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Savjet i podršku možete zatražiti i
putem službenog maila:
strucnasluzba.dobrisacesaric@gmail.com
KVIZ Cesarić u stihu i ilustraciji
VIRTUALNA IZLOŽBA učeničkih likovnih radova:
Cesarić i osječki cesarići
Aktivnosti wakelet
https://wke.lt/w/s/Y5KEMF
RADIONICE „Voćka poslije kiše“
„Spoznanje“ i „Slap"
Radionica s motivima ljubavi i zaljubljenosti
u Cesarićevim pjesmama
Dobriša Cesarić u produženom boravku
DANI DOBRIŠE CESARIĆA U
DODATNOJ NASTAVI GEOGRAFIJE
UPISI U SREDNJU ŠKOLU
Popis SŠ u Osijeku
Elektrotehnička i prometna škola Osijek
Strojarska tehnička škola Osijek
Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek
Graditeljsko – geodetska škola Osijek
Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija R. Boškovića Osijek
Ekonomska i upravna škola Osijek
Ugostiteljsko – turistička škola Osijek
Trgovačka i komercijalna škola Osijek
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Isusovačka klasična gimnazija Osijek
Prva privatna srednja škola „Gaudeamus“ Osijek
Prosvjetno – kulturni centar Mađara u RH Osijek
Svake godine tradicionalne se tijekom listopada obilježavaju Dani kruha, dani zahvalnosti za plodove zemlje. Svečanostima Dana kruha, uz molitvu i blagoslov zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni.
Naša je škola, kao i svake godine do sada, 18. listopada 2016. u holu postavila izložbu kruha i krušnih proizvoda. U holu je bio pripremljen lijep program za sve učenike i učitelje.
Zbor nas je dočekao sa pjesmom „Kruh“, a zatim smo slušali lijepe recitacije i molili krunicu. Svećenik iz naše Župe Sv. Josipa Radnika odazvao se našem pozivu te s nama molio i blagoslovio sve nazočne, kao i kruh koji su učenici kasnije blagovali.
Na kraju programa zbor je otpjevao pjesmu „Vijek hvaljen budi“. Neki su učenici donijeli domaća peciva koje su njihove majke i bake vrijedno pripremile te su se počastili s razredom.
Volimo njegovati tradicionalne događaje i rado im se odazivamo!
Mia Gjurinovac, 6.a